Κανόνες Αγοράς

 1. Ειδικές προσφορές μόνο. Εισαγάγετε συγκεκριμένες προσφορές μόνο στη βάση δεδομένων. Οι καταχωρίσεις που αποτελούνται από γενική διαφήμιση, όπως “Όλοι οι τύποι μηχανημάτων XY” δεν θα δημοσιευτούν. Για κάθε λίστα, πρέπει να προσφέρεται ένα συγκεκριμένο μηχάνημα ή ένα σταθερό πακέτο πολλών μηχανημάτων. Σε περίπτωση συσκευασίας μηχανήματος, απαιτείται σαφής περιγραφή των σχετικών μηχανών στο κείμενο της λίστας. Ωστόσο, η εμπειρία έχει δείξει ότι μεμονωμένες λίστες μηχανών προσελκύουν πολύ περισσότερη προσοχή από τα πακέτα μηχανών.
 2. Οι διαφημίσεις πρέπει πάντα να περιλαμβάνουν μια σαφή τεχνική περιγραφή. Κατά την υποβολή καταχώρισης στο machinehunters πρέπει πάντα να συμπεριλαμβάνετε μια σαφή περιγραφή του μηχανήματος. Δεν επιτρέπουμε καταχωρίσεις που δεν παρέχουν τεχνικά δεδομένα.
 3. Δεν επιτρέπονται ανώνυμες καταχωρίσεις και καταχωρίσεις με εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας. Κατά την υποβολή μιας καταχώρισης, συμπεριλάβετε πάντα το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας. Δεν επιτρέπονται ανώνυμες καταχωρίσεις.
 4. Στο κείμενο μιας καταχώρισης δεν πρέπει να εμφανίζονται αριθμοί τηλεφώνου, αριθμοί φαξ, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή διευθύνσεις Διαδικτύου. Οι καταχωρίσεις ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν αριθμούς τηλεφώνου, αριθμούς φαξ ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα δεδομένα επικοινωνίας σας δημιουργούνται αυτόματα από τον λογαριασμό πελάτη σας και εμφανίζονται και στην τελική λίστα. Επομένως, δεν απαιτείται πρόσθετη καταχώριση των δεδομένων επαφής σας στο κείμενο της καταχώρισης.
 5. Τα νέα μηχανήματα επίδειξης και πρώτης προβολής ενδέχεται να μην κατηγοριοποιούνται ως μεταχειρισμένα μηχανήματα. Οι πωλητές είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν με σαφήνεια εάν ένα μηχάνημα είναι καινούργιο, επίδειξης ή ex-display Χρησιμοποιήστε τις επιλογές στο πεδίο εισαγωγής Συνθήκη. Τα νέα μηχανήματα επίδειξης και εκτύπωσης ενδέχεται να μην ομαδοποιούνται ως μεταχειρισμένα μηχανήματα.
 6. Διαγραφή πωλημένων μηχανημάτων. Διαγράψτε (ή διακόψτε) τις καταχωρίσεις για μηχανήματα που έχουν πουληθεί όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Προσπαθούμε να διατηρούμε τη βάση δεδομένων μας όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη, επομένως οι προσφορές που έχουν λήξει είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητες και απαγορεύονται στους Όρους και Προϋποθέσεις μας.
 7. Διαγραφή καταχωρίσεων μηχανήματος  αντί για ακύρωση. Δεν επιτρέπεται η άμεση μεταφόρτωση διαφημίσεων που έχουν ήδη διαγραφεί, καθώς αυτό συνιστά αθέμιτη εμπορική πρακτική.
 8. Τα λογότυπα της εταιρείας ενδέχεται να μην χρησιμοποιούνται σε εικόνες μηχανών ή ως εικόνες μηχανών. Μην χρησιμοποιείτε λογότυπα αντί για εικόνες μηχανών. Απαγορεύεται επίσης η τοποθέτηση εταιρικών λογότυπων σε εικόνες μηχανών.
 9. Ανεβάστε μόνο εικόνες που έχετε εξουσιοδότηση για χρήση. Οι φωτογραφίες για τις οποίες οι κατασκευαστές ή οι ανταγωνιστές σας κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα μπορούν να φορτωθούν μόνο με τη ρητή γραπτή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν επιτρέπονται εικόνες μηχανών που περιέχουν μόνο κείμενο όπως “Σύντομα φωτογραφία”.
 10. Μην αντιγράφετε ποτέ κείμενα από τους ανταγωνιστές σας. Παρακαλώ γράψτε τις δικές σας τεχνικές περιγραφές των αντικειμένων που προσφέρετε προς πώληση. Απαγορεύεται η αντιγραφή κειμένων και τμημάτων κειμένου από τις λίστες άλλων πωλητών και συνήθως οδηγεί σε δύσκολες καταστάσεις που αποφεύγονται καλύτερα.
 11. Δεν πρέπει να αναφέρονται λέξεις-κλειδιά / όροι αναζήτησης στις λίστες. Συμπεριλάβετε μόνο τεχνικές περιγραφές που αφορούν ειδικά το μηχάνημα που προσφέρετε. Δεν επιτρέπεται η χρήση λιστών λέξεων-κλειδιών ή όρων αναζήτησης. Δεν επιτρέπεται η συμπερίληψη καταχωρίσεων για άλλα μηχανήματα, προϊόντα, αναλώσιμα υλικά και γενική διαφήμιση.
 12. Δεν υπάρχουν ονόματα εταιρειών και επαναλήψεις λέξεων στον τίτλο της λίστας. Απαγορεύεται η ονομασία της επωνυμίας της εταιρείας καθώς και οι επαναλήψεις λέξεων στον τίτλο της λίστας. Οι κατασκευαστές εξαιρούνται από τον παρόντα κανονισμό.
 13. Επιλέξτε τη σωστή κατηγορία μηχανήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την καταχώρισή σας στις σωστές κατηγορίες – για το δικό σας συμφέρον.
 14. Καμία λίστα με 1€. Μην αναφέρετε τιμές 1€ στις λίστες. Οι καταχωρίσεις που εμφανίζουν 1€ ως τιμή αγοράς (επίσης ως σταθερή τιμή ή βάση διαπραγμάτευσης) δεν θα ενεργοποιηθούν. Εάν δεν θέλετε να εισαγάγετε μια τιμή, αφήστε κενό το πεδίο τιμών. Στη συνέχεια, η σημείωση “Αίτηση τιμής” θα εμφανιστεί αυτόματα για την καταχώρισή σας.
 15. Δεν υπάρχουν διαφημιστικοί τίτλοι σε λίστες. Εισαγάγετε σημαντικές πληροφορίες και χωρίς διαφημιστικές διατυπώσεις στον προσδιορισμό του μηχανήματος, καθώς και στον κατασκευαστή και τον τύπο του μηχανήματος. Μόνο τότε τα μηχανήματά σας μπορούν να βρεθούν από πιθανούς αγοραστές μέσω της λειτουργίας αναζήτησης.
 16. Προσβάσιμοι αριθμοί τηλεφώνου στα δεδομένα επαφών. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων επικοινωνίας σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει έναν προσβάσιμο αριθμό τηλεφώνου.
Η Machine Hunters αποτελεί την παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης και προβολής μηχανημάτων βιομηχανικού εξοπλισμού. Στην Machine Hunters διασυνδέονται με έξυπνο και απλό τρόπο αγοραστές και πωλητές βιομηχανικού εξοπλισμού.
Designed & Developed by VALUE